Skip Navigation LinksSoftware- en SharePoint specialist

​​​​​​​SharePoint Administrator/ShareP​oint Developer As A Service (SAAAS en SDAAS)

​​Tevreden met uw SharePoint omgeving maar toch nog wensen? Onderhoud nodig aan uw SharePoint omgeving? Kleine functionele of technische wijziging? Een wens maar niet (geheel) mogelijk standaard uit de doos?

Dat het in SharePoint opgezette systeem aansluit bij uw werkprocessen is een momentopname. Om ons heen veranderd van alles voortdurend. Met als gevolg dat uw systeem van enige tijd geleden niet meer geheel aansluit in het heden. Modificatie zou prettig zijn, is nodig of misschien zelfs wel noodzakelijk om de, in de tijd mogelijk ook gewijzigde, werkprocessen weer beter te ondersteunen.

Ook op het gebied van onderhoud kunt u niet zonder regelmatige aandacht voor uw SharePoint systeem. Het is net als met uw vervoermiddel. Zonder een regelmatige controle zit u op een moment zonder. U zult altijd zien dat het gebeurd juist als u het zo druk heeft. Het kan zomaar zijn dat de kosten dan voor het herstel (veel) hoger blijken te zijn dan de kosten voor een periodieke controle over de jaren bij elkaar opgeteld.

Een SharePoint administrator of ontwikkelaar aannemen is voor veel midden en klein bedrijven en organisaties geen optie en de medewerker met IT knobbel die "het er bij doet" loopt meestal al snel tegen zijn/haar IT kennis grens aan of heeft simpel geen tijd, heeft het met de toegewezen dagelijks taken al erg druk.

Er is een oplossing!

SAAAS en SDAAS!

U kunt een SharePoint administrator of ontwikkelaar bij DruSoft Software huren! Vanaf per 10 minuten! Uiteraard ook voor een heel project maar voor het regelmatig onderhoud of een kleine modificatie aan uw SharePoint Omgeving is vaak voor een ervaren SharePoint deskundige maar een korte tijdsinvestering noodzakelijk.

Ja, ook in Office 365!

Meer weten? Neem contact​ op met DruSoft Software.

Opmerking: u wordt in deze tijd met AAS afkortingen om de oren geslingerd dus ik dacht, kom laat ik er eens een paar bij bedenken. U begrijpt dat ik deze afkortingen hier met een knipoog gebruik... Uiteraard is de aangeboden service wel serieus.

​Sof​tware- en SharePoint specialist ​in​ maatwerk.

​​Meer dan 25 jaar IT ervaring, meer dan 20 jaar ontwikkelervaring met velerlei Microsoft producten, meer dan 13 jaar SharePoint ontwikkel, migratie en administratie ervaring...

Functioneel-, technisch- en infrastructuur ontwerp, het ontwikkelen en implementeren van deze ontwerpen. Audit, analyse en het adviseren inzake deze gebieden. Ontwerp en uitvoering van de complete installatie. Het ontwikkelen van vele typen maatwerk op o.a SharePoint, SQL, Windows en CRM.

.NET en C# Development

Na de wereld van C en C++ sinds de uitgave van 2.0 met .NET en C# ontwikkeld. Vele ontwikkeltrajecten uitgevoerd, aangestuurd en in/met veel verschillende ontwikkelteams gewerkt. Uiteraard veel SharePoint maar ook web en Windows software.

Ervaring

De ervaring is opgedaan bij vele de tientallen verschillende bedrijven en organisaties van verschillend pluimage. In branches als o.a. onderwijs, zakelijke dienstverlening, industrie, offshore/energie en transport.

Share​​​​​Point migratie specialist.

Ervaring met migratie van SharePoint omgevingen strekt zich uit van versie 2003/2.0 tot en met de nieuwste versie. Migratie tussen verschillende edities en versies, ook als er meer dan één versie als hindernis moet worden genomen. Farm formaat van klein tot groot, aanpak big bang, gefaseerd of "live" migratie. Altijd met een minimum aan verstoring voor het productieproces.

Expertise

Expertise in met name de volgende Microsoft producten:

 • SharePoint Services 2.0/3.0/Foundation, SharePoint Portal Server 2003, MOSS 2007, SharePoint Server 2010/2013/2016, Office 365
 • Windows Server NT t/m 2016 omgevingen
 • SQL Server 2000 t/m 2016
 • Dynamics CRM 2011 t/m 2016
 • Active Directory en Windows Server infrastructuren
 • ISA Server 2000 t/m 2006/TMG 2010
 • Windows Small Business Server 2003 t/m /2011
 • Virtual Server/PC/Hyper-V
 • Office 95 t/m 2016
 • Visual Studio 6.0 t/m 2017
 • SharePoint Designer t/m 2013

En uiteraard is het blijven ontdekken, verkennen en testen van nieuwe (nog) uit te brengen versies en edities van bovenstaande en nieuwe Microsoft producten ook standaard onderdeel van het werk.


 

 


Software uit de oude DruSoft doo​​s nu gratis
(archief)!

DruSoft Kilometerregistratie, DruSoft Kasboek Basis en DruSoft Kasboek Extra.


Onafhankelijk software specialist sinds 1996.

Onafhankelijk SharePoint specialist s​​inds 2003.

Microsoft Certified Professional